Kokos liefhebbers! Hier heb je een super makkelijk maar ook een een heerlijk recept. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig!
Recept
400 gram dikke crème fraîche 32% vet ( 2 bakjes van 200 gram)
100 gram suiker
200 gram kokosrasp
Extra kokosrasp
Geroosterde amandelen.
- Meng de slagroom en suiker goed door elkaar.
- Voeg beetje bij beetje de kokos toe tot een samenhangend massa.
- Maak kleine bolletjes en rol ze door kokosrasp.
- Versier de kokos truffels met geroosterde amandelen. Zet ze een paar uurtjes in de koelkast daarna kun je ze in een goed afgesloten bakje bewaren in de koelkast.
Je kunt de bolletje ook dompelen in gesmolten witte chocolade. Je bolletjes moeten goed koud zijn anders smelt de slagroom.
Gebruik mini cupcakes papiertjes om de truffels daar in te doen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!