dinsdag 2 februari 2016

Bananen cheesecake in glaasjes


Deze cheesecakejes in een glaasjes met laagjes van chocolate chip cookies kruimels, roomkaas met slagroom en plakjes banaan zijn lekker, simpel en makkelijk te maken.



Voor 12 glaasjes/cheesecakjes

Ingrediënten

1 zakje (74 gram) banaan kloppuddig
300 gram koude melk
230 gram zachte roomkaas
3 eetlepels suiker
600 ml opgeklopte slagroom
225 gram chocolate chip cookies, fijn gemalen

Garnering
 
Banaan
Slagroom
Chocolade stukjes

Zo maak je het
  • Kruimel de chocolate chip cookies in de keukenmachine fijn. Zet deze apart.
  • Schenk de melk in een kom en roer zakje pudding er door.
  • klop het geheel gedurende 1 minuut flink op.
  • Meng in een andere kom de zachte roomkaas, suiker en de bananen pudding door elkaar.
  • Spatel de opgeklopte slagroom door het roomkaas-bananen pudding mengsel.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en spuit een laagje in de glazen.
  • Schep een laagje koekkruim er over.
  • Doe er nog een laagje roomkaas-bananen pudding over.
  • Doe plasticfolie over de glaasjes en plaats ze minimaal 1 uur in de koelkast.
  • Garneer de cheesecakjes vlak voor het serveren met plakjes banaan, een toefje slagroom en chocolade stukjes.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...