Een lekker zoet tussendoortje maar stiekem toch nog besr gezond. De snoepappels met een laagje karamel en pinda's. Heerlijk op een herfstdag! ! Dit recept in een handomdraai klaar. Ook leuk om samen met je kindjes te men, Laat me weten of hem hebt uitgeprobeerd.
Recept
8 appeltjes
400 zachte karamel, fudge
2 eetlepels melk
Gezouten of ongezouten pinda's
8 stokjes
- Was de appels en droog ze goed af.
- Hak de pinda's grof.
- Steek de houten stokjes voor 3/4 in het stamgedeelte van de appels.
- Bedek een Een bakplaat met bakpapier.
- In een sauspan op laag vuur de fudge en melk onder frequent roeren verwarmen tot de fudge zacht en gesmolten is.
- De appels in het fudgemengsel dippen. Draai ze een aantal keer rond envervolgens voorzichtig langs de panrand rollen om overmatige saus te verwijderen.
- Haal ze door de pinda's en zet ze op de pakpapier.
- Laat de karamel weer hard worden, dit kan eventueel versneld worden in de koelkast.
Hallo.
BeantwoordenVerwijderenZiet er heerlijk uit
Vraagje waar kan je de karamel fudge kopen?
Omaima
Hallo Omaima,
BeantwoordenVerwijderenIk heb deze fudge gebruikt
http://www.lonka.nl/fudge-amandelnougat/fudge-caramel/
Succes,