zaterdag 7 december 2013

Red velvet cream cheese brownies

Dit zijn verbazingwekkende Red velvet brownies die gemarmerd zijn met een cheesecake mengsel! Red velvet brownies zijn overheerlijk, mooi en makkelijk te maken..U have to give this a try!



Recept

113 gram roomboter, gesmolten
200 gram suiker
1 theelepel vanille extract
32 gram ongesuikerd cacaopoeder
1/2 theelepel rode voedingskleurstof
1 theelepel azijn
2 eieren
95 gram  zelfrijzende bloem

Cream cheese laag

220 gram roomkaas, op kamertemperatuur
50 gram suiker
1 ei
1/4 theelepel vanille extract

Verwarm de oven voor op 180 graden. Beboter en bekleed een bakvorm 27 x 27 cm met bakpapier.
  • Mix in een kom de gesmolten boter en suiker.
  • Voeg vanille exract en cacaopoeder aan toe en meng alles door elkaar.
  • Voeg de rode kleurstof, azijn, eieren en bloem aan toe en mix voor 3-5 minuten tot het mengsel glad is.
  • Hou 3 eetlepels van het mengsel apart.
  • Giet het brownie mengsel in de bakvorm.
  • In een kom meng je de roomkaas, suiker, ei en vanille extract goed door elkaar tot een gladde massa.
  • Giet het roomkaas mengsel over de brownie.
  • Bestreek het glad met een spatel.
  • Bedek met het resterende brownie mengsel (Dit hoeft de roomkaaslaag niet helemaal te bedekken)
  • Met behulp van een satéprikker, draai je in de bovenste laag door de roomkaaslaag om een marmerpatroon te maken.
  • Bak de brownie voor 30-35 minuten of tot een satéprikker er schoon uit komt.



2 opmerkingen:

  1. Hi,

    Ik zou deze graag willen maken, alleen vraag ik me af welke hoeveelheden ik moet gebruiken voor een ronde bakvorm van 26cm?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gewoon hetzelfde recept gebruiken voor een ronde bakvorm 26 cm.. Succes!

      Verwijderen

Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...