zaterdag 28 januari 2012

Halfjaarlijkse schoonmaak make-up tasje

Januari wordt gezien als de maand to get organized. Als jij, zoals ik, nog een paar dingen in orde moet krijgen, waarom niet je make-up tasje schoonmaken? Hier zijn een paar van mijn favoriete tips om je daarmee te helpen:


1. Verzamel en sorteer al je beauty producten. Gooi alles waarvan je denkt dat de datum verstreken is of vreemd ruikt. 
Als algemene richtlijn,  3 maanden voor mascara, 6 maanden voor de meeste andere gel / vloeistof / crème cosmetica producten, 1 jaar voor de meeste hair / body / huidverzorgingsproducten en 1-2 jaar voor een droge / poeder producten. Vervolgens gooi alles wat je nooit hebt gebruikt of niet echt wilt. Je huid is een kostbaar juweel, waarom een product er op smeren die onhygiënisch is? 
Zorg ervoor dat wat er overblijft schoon en georganiseerd is. 
Was je make-up tasje, maak je lippenstiften schoon met alcohol doekjes.
2. Als je alles gesorteerd hebt, kijk wat er in je make-up tasje ontbreekt. Een Must-have is make-up kwasten set. Deze zijn de eerste stap voor een ​​foutloze make-up. Een goede basis borstel (voor het aanbrengen of mengen foundation, concealer, een markeerstift, of crème blush), een grote, pluizige poeder kwast (voor poeders en bronzers), een platte oogschaduw borstel (voor het vaststellen van crème schaduwen of basis oogkleuren), een pluizig, gewelfd oogschaduw kwast (voor het beheersen van de perfecte contouren) en een wenkbrauw borstel . Het lijkt misschien in eerste instantie duur om zoveel kwatsen aan te schaffen, maar met een beetje zorg gaan deze jaren en jaren mee!
Om ervoor te zorgen dat ze te lang mee gaan en hygiënisch blijven, was ze in warm water een keer per week met een borstel reiniger of baby shampoo en laat ze goed afdrogen. Bewaar ze rechtop in een mooi glas waar je ze kan zien.


3. Heb je twintig lipglosses maar niet de juiste basis? Ga op zoek naar een kwalitatief goede basics die je echt nodig hebt (ga naar je favoriete winkels en probeer een paar basis lippenstiften uit).
En over die lipglosses? Stop met het kopen totdat de rest op is.


Dus nu heb je een complete beauty kit waar je erg blij mee bent!!

1 opmerking:

Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...