Vandaag een typische Marokkaanse sinaasappelsalade met kaneel en oranjebloesem water. Deze wordt meestal bij het eten geserveerd. Het is lekker en verfrissend!
3 sinaasappels, dik schillen
2 eetlepels oranje bloessem (l´eau de fleur d' orange)
1 theelepel kaneelpoeder
1 eetlepel suiker
Snijd de sinaasappels in plakken en verdeel ze over een serveerbord. Meng de suiker en oranje bloessem en besprenkel hiermee de sinaasappels plakjes. Vervolgens bestrooi ze met kaneelpoeder. Decoreer met muntblaadjes.
Laat het in de koelkast circa 1 uur marineren..
2 eetlepels oranje bloessem (l´eau de fleur d' orange)
1 theelepel kaneelpoeder
1 eetlepel suiker
Snijd de sinaasappels in plakken en verdeel ze over een serveerbord. Meng de suiker en oranje bloessem en besprenkel hiermee de sinaasappels plakjes. Vervolgens bestrooi ze met kaneelpoeder. Decoreer met muntblaadjes.
Laat het in de koelkast circa 1 uur marineren..
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!