Deze koekjes zijn het toppunt van
perfectie! Als je van grote, dikke, zachte maar toch stevige koekjes
houdt die je bij bakkerijen en speciaalzaken kunt kopen, dan zijn dit de
koekjes voor jou!
Recept
14-15 koekjes
125 zachte roomboter
110 gram bruine suiker
70 gram witte bastersuiker
1 ei
1 theelepel vanille extract
195 gram bloem
1 theelepel bakpoeder
150 gram bakvaste chocolade chuncks
Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Mix suiker en boter door elkaar, tot het goed gemixed is en romig.
- Voeg dan ei toe en mix door elkaar, voeg ook de vanille extract toe.
- Mix bloem en bakpoeder daarna door het suiker-boter mengsel.
- Tot slot de chocolade chunck er door heen.
- Gebruik een ijsschep om de koekjes gelijkmatig te verdelen op de bakplaat.(niet plat maken). De koekjes worden vanzelf breder.
- Bak voor 10 a 15 minuten goudbruin.
- Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen.
Bron: Everyday gourmet
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!