No bake OREO cheesecake. Deze is echt onweerstaanbaar lekker en suoer makkelijk om te maken. Het is aan te raden om deze cheesecake een dag van tevoren te maken.
Recept
500 gram roomkaas, philladelphia
500 gram mascapone
70 gram fijn kristalsuiker
3 x 154 gram oreo original pakjes
70 gram gesmolten boter
- Bedek de springvorm 24 cm met bakpapier
- Verkruimel 2 pakjes Oreos totdat ze heel fijn zijn.
- Meng de oreo kruimels met de gesmolten boter, roer het goed door en bedek hiermee de bodem van een taartvorm. Stop de vorm in de koelkast.
- Roer de roomkaas en mascapone goed los met een mixer. Voeg de suiker toe en mix tot de suiker opgelost is.
- Hak 1 pakje oreo koekjes in grove stukken en spatel dit door het beslag.
- Giet het mengsel bovenop de bodem in de springvorm en verdeel dit gelijkmatig
- Garneer met stukjes oreo en zeet hem minstens 8 uur in de koelkast.
Tips
Een handige trucje gebruik ik heel vaak: Leg een stuk bakpapier over de bodem van je bakblik en klik de ring daaroverheen vast. Zo blijft je taart nooit meer plakken!
Oh heerlijk, echt wat voor mij :)
BeantwoordenVerwijderenOreo is de beste. . Trouwens Eslem ik had jou een privé bericht gestuurd op Facebook maar heb nog geen reactie van je gehad. Ik zie je reactie tegemoet. .
BeantwoordenVerwijderenZou je dit ipv met philedelphia ook met bijvoorbeeld magere kwark kunnen maken, of zal die dan te ver inzakken?
BeantwoordenVerwijderen