Vol van smaak, smelten deze koekjes in de mond en ze zijn ook nog eens heerlijk krokant!
De Pindakaas koekjes zijn simpel en makkelijk maar ook verrukkelijk!
De Pindakaas koekjes zijn simpel en makkelijk maar ook verrukkelijk!
1 pot pindakaas {Pindakaas pot leeg maken en gebruiken als maatbeker}
1 pot olie
1
pot suiker
1 eetlepel kaneel
bloem {hoeveelheid op gevoel}
Poedersuiker
verwarm de oven voor op 180 C
- Alle ingrediënten goed bij elkaar mengen, voeg bloem beetje voor beetje toe tot samenhangend deeg
- Maak ronde vormpjes en zet ze op de bakplaat
- zet de bakplaat ongeveer 12 minuten in de oven
Laat ze nog even op de bakplaat afkoelen omdat ze nog zacht zijn. Naarmate ze afkoelen worden ze iets harder.
- strooi wat poedersuiker over de koekjes heen et voilá!!
hallo
BeantwoordenVerwijderenze zien er heerlijk uit...
van hoeveel gram moet het pot zijn ?
graag antw,
dank je
Hallo,
VerwijderenHet maakt niet uit hoe groot de Pindakaas pot is! want je gebruikt hem als een meetbeker.
Als je een kleintje neemt dan heb je natuurlijk minder koekjes dan als de grote pot gebruikt.
Groetjes,
Dulce fresa
Kun je me vertellen voor iemand die nooit koekjes maakt hoeveel bloem er ongeveer in moet, mijn gevoel zegt hier nl niet zoveel over...
BeantwoordenVerwijderen1 pot pindakaas(500 gr.)
BeantwoordenVerwijderen300 gr. suiker
250 ml.olie
2 theelepels kaneel
800 gr. meel dit gebruik ik. Is voor ongeveer 120 koekjes,