zaterdag 12 december 2015

Choco pindakoekjes

Niks is lekker dan een zelfgebakken koekjes. Voor de pinda's liefhebbers zijn deze heerlijke koekjes een aanrader.







Ingrediënten

175 gram boter
100 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
1 eidooier
1 theelepel kaneelpoeder
200 gram bloem
200 gram ongezouten pinda's
1 theelepel bakpoeder
2 eetlepels cacao

  • Hak de pinda's grof.
  •  Roer de boter, de suiker, vanillesuiker en de eidooier door elkaar tot het een schuimig mengsel wordt.
  • Voeg een snufje zout, het kaneelpoeder, de bloem en 150 gram pinda', het bakpoeder en de cacao toe. 
  • Meng alles door elkaar. Maak er een worst van en rol deze door de resterende pinda's. 
  • Wikkel de worst in plasticfolie en leg hem minstens één uur in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de rol in plakjes. Leg de schijfjes op een bakplaat die bekleed is met bakpapier. Leg de rest van de grof gehakte pinda boven op de koekjes. 
  • Bak de koekjes 21 minuten in de oven, even laten afkoelen in het bakplaat


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...