Cheesecake gemarmerd chocolade brownies! Om van te smullen. Deze fudgy brownies zijn mega lekker en zien er zo impressive uit! Een aanrader.
Voor Swirl
200 gram roomkaas, op kamertemperatuur
5 eetlepels suiker
1 eigeel
paar druppels vanille extract
- Mix roomkaas en suiker tot een gladde massa.
- Voeg roerend de eigeel en vanille aan toe.
- Zet even apart
65 gram bloem
1 eetlepel ongezoete cacao poeder
85 gram roomboter
100 gram pure choocolade
130 gram suiker
2 grote eieren
1 theelepel vanille extract
80 gram pure chocolade, in stukjes
Verwarm de oven voor op 180 graden, beboter en bekleed met bakpapier een brownie bakvorm 27x27 cm
- Langzaam en onder af en toe roeren chocolade en boter au bain marie laten smelten tot het glad is.
- Zet de kom van de pan af.
- Voeg suiker aan toe en roer goed door elkaar
- Doe de eieren en vanille erbij.
- Voeg het bloem-cacao mengsel toe onder voordurend te spatelen.
- Giet het mengsel in de bakvorm, verdeel het roomkaas mengsel met een lepel over de chocolade laag. Met behulp van een mes, draai je de bovenste laag in de chocolade laag om een marmerpatroon te maken.
- Bak voor 30-35 minuten, of tot de bovenkant geplooid is en de randen wegtrekken van de zijkanten. Laat goed afkoelen. Snijd het in 12 tot 16 vierkanten. Bewaren in de koelkast of vriezer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!