Bananen Chocolade cake is snel, makkelijk en lekker. Is een goede restverwerker voor overrijpe bananen. De bananen zorgen voor de zoete toets en houden deze cake vochtig. Echt een heerlijk combinatie!! Dus laten we beginnen..
De bananen met een vork prakken
In een beslagkom de drogen ingrediënten bij elkaar doen
In een ander beslagkom de natte ingrediënten en samen kloppen met een garde
Voeg de natte ingrediënten bij de droge mengsel.
Giet het beslag in een Lasange ovenschaal.. 20x30 cm
Bakken voor 30-40 minuten in de oven 180 C
Haal de bakvorm uit de oven en laat het afkoelen
Nu is het tijd om de chocolade ganache te maken.. ummmm
Snij de chocolade in stukjes, zo worden ze makkelijk en egaal opgenomen door de room.
verwarm de room en boter ongeveer 2 minuten in de magnetron. voeg het bij de chocolade stukjes en roer ze goed.
Giet de chocolade Ganache op de cake.. dan in blokjes snijden..
en genieten...
Chocolade Cake
400 gram suiker
This looks so yummy!
BeantwoordenVerwijderenYes it is. Thanks for stopping by!
VerwijderenYour cake looks very moist and soft - just a the way a good chocolate cake shoud be. I really like it
BeantwoordenVerwijderenThank you Winnie.. It´s a delicious cake!
VerwijderenLooks beautifula and I love banana's and chocolate!
BeantwoordenVerwijderenThis cake looks amazing. I was wondering how I was going to get the recipe, because it is in a different language than English, but I just highlighted the text and right clicked and Bing translated it for me. Now I just have to convert C to F for the oven temp and grams to cups for the measurement. My Granny used to make a cake similar to this and would take a wooden spoon and poke holes in the cake so the chocolate ganache would absorb in the middle of the cake. Heavenly!!! Thanks for linking up at SweetTalkin' Sunday!!
BeantwoordenVerwijderenA lot of work :)..
VerwijderenHmm your Ganny's recipe sounds amazing.. I love chocolate!
OMG you have got me staring at this piece of beautiful yummy work of art. My cakes never look like this, that's why I don't bake too often. Great job. Have a great rest of the weekend.
BeantwoordenVerwijderenThis looks heavenly! Thanks for sharing this one too at Scrumptious Sunday!
BeantwoordenVerwijderenhttp://iamaddictedtorecipes.blogspot.com
OMG.....i am totally drooling over here!! This looks so delish!!
BeantwoordenVerwijderen