vrijdag 10 februari 2012

Caramel Brownie

Caramel Brownie om te smullen.. Om je chocolade verlangens te bevredigen moet je dit recept zeker wel een keer maken :D Is zo lekker! Vandaag voor het eerst gemaakt en JA! het is mooi gelukt! Mijn vriendin is op bezoek geweest en vond het zo Jammie. Als eerste reactie, deed ze haar ogen dicht bij de eerste hap en zei; Umm ben aan het genieten! Een mooi compliment om door te gaan met mijn bakkunst! haha..



Bak voor 25-30 minuten in een voorverwarmde oven 180 graden. Neem de bakvorm uit de oven en laat het ruim een uur afkoelen.



Nu in stukjes snijden met een koude mes.



Recept Brownie:

150 gram puur chocolade
113 gram (ongezouten) roomboter in blokjes
15 gram cacao poeder
200 gram suiker
1 theelepel vanille extract
3 grote eieren
95 gram bloem
snufje zout

  • Smelt de chocolade en boter au bain marie
  • cacaopoeder en suiker erbij doen
  • vanille extract 
  • de eieren één voor één toevoegen
  • Als laatst de bloem met een snufje zout toevoegen dan met een spatel alles door elkaar mengen.
I´m sharing with: this chick cookssix sisters´ stuffsweet as sugar cookiesthe sweet talkshopcrumbs and chaos and your thriving family

6 opmerkingen:

Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...