maandag 29 juli 2013

Outrageous Chocolate Cookies

Outrageous Chocolade koekjes zijn lekker zacht en chewy.. Je hoeft ze dus niet te bakken tot crispy koekjes! Deze koekjes zijn vol van chocolade smaak, zijn heerlijk bij een glas melk.
Ze zijn het proberen waard!




24 stuks

Ingrediënten

220 gram pure chocolade, goede kwaliteit
60 gram boter
85 gram bloem
½ theelepel bakpoeder
½ theelepel zout
2 grote eieren
150 gram licht basterdsuiker
1 theelepel vanille aroma
150 gram chocolade stukjes

Verwarm de oven voor op 177 graden,
  • Smelt de chocolade en boter au bain marie
  • Meng bloem, bakpoeder en zout in een kom
  • Doe de eieren, suiker en Vanille aroma in een beslagkom en mix op de hogste snelheid tot het licht gelige en fluffy massa wordt.
  • Reduceer de snelheid en voeg bloem mengsel aan toe.
  • Schep de stukjes chocolade erdoor.
  • Schep met een lepeltje hoopjes van het deeg op een bakplaat met bekleed met bakpapier.
  • Bak voor 10 a 15 minuten tot de koekjes shiny en crackly
  • laat 10 minuten op de bakplaat afkoelen.
Enjoy!

Bron: Martha Stewart

2 opmerkingen:

  1. ziet er leuk receptje uit: deze week ff proberen. Voor de bloem: is dat patisseriebloem of gewone tarwebloem??
    dankjewel. Filip

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...