Ingredienten
1 glas= 150 ml
2 glazen griesmeel medium
1 glas suiker
1 glas melk
1 glas zonnebloem olie
1 glas geraspte kokos
5 eieren
1 zakje vanillesuiker
1 zakje bakpoeder
een handje gepelde amandelen
Siroop
1 glas suiker
1 ½ glas water
Verwarm de oven voor op 200 graden, beboter een bakblik (bv. een lasagneschaal).
- Meng in een kom de ingredienten voor de cake door elkaar en schep het in de bakblik.
- Haal de cake uit de oven en verdeel de amandelen over de cake en druk ze licht aan.
- Bak de cake nog circa 30 minuten en laat het iets afkoelen.
- Breng intussen voor de suikerstroop de ingredienten in een pannetje aan de kook en laat het inkoken en afkoelen.
- Schenk de suikerstroop langzaam over de cake en laat het intrekken.
- Laat de cake afkoelen dan in ruiten of vierkanten snijden,
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Like Dulce fresa op facebook!
Wat een heerlijk bakrecept. De suikersiroop zal er wel een hele smeuige cake van maken!
BeantwoordenVerwijderenThanks Andrea... Ik heb een kijkje genomen in je Blog.. ziet er mooi uit!!
Verwijderen