zondag 22 september 2013

Coca-Cola Chocoladecake

Deze populaire Coca-Cola chocoladecake is gemaakt met Coca-Cola en melk. De frosting is ook gemaakt met Coca-Cola. Deze cake is superlekker en makkelijk om te maken.
 




Recept

250 gram roomboter, op kamertemperatuur
250 gram suiker
250 gram patentbloem
3 eetlepels cacaopoeder (zonder suiker)
2 eieren
150 ml Coca Cola
75 ml melk
1 zakje bakpoeder
1 eetlepel vanille extract

Coca Cola créme

50 gram roomboter, op kamertemperatuur
150 gram poedersuiker
3 eetlepels cacaopoeder (zonder suiker)
2 eetlepels Coca Cola

Verwarm de oven voor op 140 graden. Beboter en bekleed een bakvom met bakpapier.
  • Meng in een kom bloem, bakpoeder, suiker en cacaopoeder door elkaar.
  • Klop in een andere kom boter en coca cola.
  • Voeg de natte ingrediënten een voor een toe.
  • Voeg het bloem-mengsel toe en meng alles door elkaar.
  • Giet in de bakvom en bak voor 45-50 minuten of tot een prikker er schoon uitkomt.
  • Laat de cake afkoelen.
Hoe maak je Coca-Cola créme?
  • Doe de zachte boter in een kom en mix tot een luchtige en smeuïge.
  • Voeg langzaam poedersuiker, cacaopoeder en Cola toe en mix tot een mooie créme.
  • Hoe langer je blijft mixen hoe beter de delen in elkaar op gaan.
  • Verdeel de Coca-Cola créme over de afgekoelde cake.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...