Ricotta chocoladecake is lekker zacht en smeuïg. Het is brownieachtig and cheesy.. Yummy we hebben ervan genoten!
Chocoladecake
190 gram zachte boter
220 gram fijne kristalsuiker (het mag minder)
2 eieren
125 gram bloem
45 gram cacaopoeder
Ricottamengsel
50 gram fijne kristalsuiker
1 ei
Chocoladecake
190 gram zachte boter
220 gram fijne kristalsuiker (het mag minder)
2 eieren
125 gram bloem
45 gram cacaopoeder
Ricottamengsel
250 gram ricotta
50 gram fijne kristalsuiker
1 ei
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet het cakeblik in en bekleed met
bakpapier.
Rudolph Bakery
- Meng de boter met de suiker.
- Voeg stuk voor stuk de eieren toe.
- Meng de bloem met de cacaopoeder en voeg toe aan het beslag.
- Schep het mengsel in het cakeblik.
- Klop de ricotta los met de suiker en het ei.
- Schep het mengsel op het chocoladebeslag en roer beide mengsels licht door elkaar met draaiende bewegingen.
- Bak de cake in voor 45-50 minuten of tot een satèprikker er schoon uitkomt, laat afkoelen.
Rudolph Bakery
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!