Ingrediënten meten in volume is heel praktisch, maar als je niet de
juiste materialen tot je beschikking hebt, dan kan het lastig zijn om de
juiste hoeveelheid te bepalen.
Hieronder vind je de Amerikaanse maten, cup en spoons weergegeven in grammen en milliliters. Super handig!
Bloem en poedersuiker
1 cup 128 gram
3/4 cup 96 gram
2/3 cup 85 gram
1/2 cup 64 gram
1/3 cup 43 gram
Kristalsuiker
1 cup 200 gram
3/4 cup 150 gram
2/3 cup 134 gram
1/2 cup 100 gram
1/3 cup 67 gram
1/4 cup 50 gram
Bastersuiker
1 cup 220 gram
1/2 cup 110 gram
1/3 cup 73 gram
1/4 cup 55 gram
Honing
1 cup 340 gram
3/4 cup 255 gram
2/3 cup 227 gram
1/2 cup 170 gram
1/3 cup 113 gram
1/4 cup 85 gram
Boter
1 stick boter is 1/2 cup 113 gram
1/3 cup boter 76 gram
1/2 stick boter is 1/4 cup 57 gram
Vloeibare ingrediënten
1 cup 240 ml
1/3 cup 80 ml
1/2 cup 120 ml
1/4 cup 60 ml
Hieronder vind je de Amerikaanse maten, cup en spoons weergegeven in grammen en milliliters. Super handig!
Bloem en poedersuiker
1 cup 128 gram
3/4 cup 96 gram
2/3 cup 85 gram
1/2 cup 64 gram
1/3 cup 43 gram
Kristalsuiker
1 cup 200 gram
3/4 cup 150 gram
2/3 cup 134 gram
1/2 cup 100 gram
1/3 cup 67 gram
1/4 cup 50 gram
Bastersuiker
1 cup 220 gram
1/2 cup 110 gram
1/3 cup 73 gram
1/4 cup 55 gram
Honing
1 cup 340 gram
3/4 cup 255 gram
2/3 cup 227 gram
1/2 cup 170 gram
1/3 cup 113 gram
1/4 cup 85 gram
Boter
1 stick boter is 1/2 cup 113 gram
1/3 cup boter 76 gram
1/2 stick boter is 1/4 cup 57 gram
Vloeibare ingrediënten
1 cup 240 ml
1/3 cup 80 ml
1/2 cup 120 ml
1/4 cup 60 ml
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
BeantwoordenVerwijderenWelkom Sal op mijn Blog! Oeps ik heb per ongeluk je reactie verwijderd.. Maar leuk dat je hier was.. Geniet van de lekkere recepten :)
Verwijderen