Deze cheesecakejes in een glaasjes met laagjes van chocolate chip cookies kruimels, roomkaas met slagroom en plakjes banaan zijn lekker, simpel en makkelijk te maken.
Voor 12 glaasjes/cheesecakjes
Ingrediënten
1 zakje (74 gram) banaan kloppuddig
300 gram koude melk
230 gram zachte roomkaas
3 eetlepels suiker
600 ml opgeklopte slagroom
225 gram chocolate chip cookies, fijn gemalen
Garnering
Slagroom
Chocolade stukjes
Zo maak je het
- Kruimel de chocolate chip cookies in de keukenmachine fijn. Zet deze apart.
- Schenk de melk in een kom en roer zakje pudding er door.
- klop het geheel gedurende 1 minuut flink op.
- Meng in een andere kom de zachte roomkaas, suiker en de bananen pudding door elkaar.
- Spatel de opgeklopte slagroom door het roomkaas-bananen pudding mengsel.
- Doe het mengsel in een spuitzak en spuit een laagje in de glazen.
- Schep een laagje koekkruim er over.
- Doe er nog een laagje roomkaas-bananen pudding over.
- Doe plasticfolie over de glaasjes en plaats ze minimaal 1 uur in de koelkast.
- Garneer de cheesecakjes vlak voor het serveren met plakjes banaan, een toefje slagroom en chocolade stukjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je bericht... Hoop je snel terug te zien!!